Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van door Rodith uit te voeren diensten en werkzaamheden. Neem gerust contact op als u vragen heeft.
Afbouw
Onder afbouw vallen veel verschillende werkzaamheden. Denk aan systeemplafonds plaatsen, scheidingswanden maken, verlichting inbouwen, stuc- en schilderwerk. Rodith kan u adviseren over de beste manier om de werkzaamheden uit te voeren en zullen een planning maken om er voor te zorgen dat u niet voor verassingen komt te staan.
Carport, garage en garagedeuren
Heeft u geen beschutte plaats om uw auto te stallen, dan kunt u nu een carport laten bouwen door Rodith. Of heeft u een bestaande garage en wilt u deze verbouwen? Dat kan Rodith ook voor u doen.
Gevelbekleding
Wilt u uw houten dakrand of boeien vervangen door kunststof of wilt u een volledige gevelbekleding van kunststof? Of heeft u andere werkzaamheden aan de gevel die uitgevoerd dienen te worden? Rodith kan alle gevelwerkzaamheden voor u uitvoeren.
Lambrisering
Wilt u iets extra’s met de wanden in uw woning? Een lambrisering is een wandbetimmering die bestaat uit paneelwerk, aangebracht tegen het onderste gedeelte van een binnenmuur of wand. De betimmering bestaat uit houten panelen of latten die een bescherming voor de wand vormen of een versierend element zijn.
Meubels / kasten
Ziet u veel leuke meubels of een mooi interieur, maar heeft u net iets anders in gedachten of heeft u altijd al zelf iets willen ontwerpen? Of het nu gaat om het repareren, renoveren, ontwerpen of bouwen van uw meubels.
Overkapping of veranda
Wilt u extra leefruimte? Betrek dan buiten bij binnen. Een overkapping of veranda zorgt voor meer beleving. Buiten zijn is heerlijk en als u een overdekte plek heeft om te zitten en ontspannen, zult u werkelijk genieten.
Plafond
Heeft u werkzaamheden aan uw plafond die verricht dienen te worden? Of het nu gaat om het plaatsen van spotjes, het verlagen van een plafond of de afwerking van een plafond, hiervoor is Rodith de juiste vakman. Het plafond is namelijk het enige oppervlak in huis wat compleet onbedekt is. Daarom is de afwerking extra belangrijk.
Renovatie en verbouwen

Bij een verbouwing of renovatie is het belangrijk dat u begrepen wordt. Uw wilt natuurlijk dat uw wensen doorgevoerd worden in het eindresultaat. Rodith is erg vakkundig en bepaalt samen met u de aanpak. Of het nu gaat om het renoveren van een WC, badkamer, keukenkastjes, dakkapel of het renoveren van een compleet huis: Rodith is de vakman voor uw renovatie- of verbouwproject. Lees meer.

Riolering
Bent u op zoek naar een vakman die uw riolering kan vervangen, omdat het bestaande riool beschadigd of verouderd is? Schakel dan Rodith in om uw riolering te vervangen.
Schilderen en behangen
Heeft u een schilder- of behangklus en wilt u graag dat dit met oog voor detail en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd wordt? Schakel dan Rodith in. Uw klus zal snel en precies uitgevoerd worden met een optimaal resultaat.
Schuttingen / hekwerken / schuren
Heeft u een mooie tuin, maar is de schutting aan vervanging toe? Rodith kan hekwerk of schuttingen plaatsen, bestrating leggen, tuinmeubelen maken of een schuur (ver)bouwen.
Serre
Overweegt u om een serre aan te laten bouwen? Ook daar helpt Rodith u graag bij. Door een serre te bouwen creëer je meer leefruimte. Een ander voordeel is dat er in een serre vaak veel glas wordt gebruikt en dus is er sprake van zeer veel lichtinval.
Sloopwerkzaamheden
Het slopen van een muur of schuur kan een riskante klus zijn. Als u de verkeerde muur (een dragende muur) sloopt kan er bijvoorbeeld instortingsgevaar optreden. Het is daarom verstandig om sloopwerkzaamheden door een vakman uit te laten voeren.
Stucen
Heeft u altijd al een strakke professionele afwerking van de muren en het plafond in uw huis gewild? Laat ze dan afwerken door Rodith. Stucen is werk voor een echte vakman met oog voor detail. Rodith zorgt voor een ongeëvenaarde afwerking en kan u adviseren over de stijl van afwerking die het beste bij uw wensen past.
Tegels
Heeft u tegels die gelegd moeten worden? Het is niet gemakkelijk om tegels te snijden en precies goed te plaatsen, daarom is het verstandig om Rodith in te schakelen. Het complete proces van de verwijdering van tegels tot het leggen en afwerken kan Rodith voor u uitvoeren.
Timmerwerk
Heeft u timmerwerk maar u beschikt over twee linkerhanden? Of het nu gaat om een hele verbouwing, het plaatsen van een scheidingswand, muur of kozijn. Ook voor het bouwen van wandkasten, inbouw kasten en uitvoeren van hang- en sluitwerk.
Vloeren
Wilt u graag een nieuwe vloer of heeft u die misschien al gevonden? Het leggen van een laminaat-, pvc- of tegelvloer lijkt misschien eenvoudig, maar het is echt precisiewerk. Rodith kan u adviseren over de mogelijkheden en prijsverschillen en het materiaal van vloeren.
Voegen
Heeft u een tegelvloer of tegelmuur die echt opnieuw gevoegd moet worden? Laat uw tegels of stenen dan voegen door Rodith.
Heeft u hulp nodig bij een van de bovenstaande klussen? Of misschien bij iets dat er niet tussen staat? Stuur dan een bericht! U hoort zo snel mogelijk van mij.
- Robert Kleinsmann
rodith klussendienst robert kleinsmann
Wat mag ik voor u doen?
rodith klussendienst hengelo gevelbekleding
rodith klussendienst hengelo steigerhoutenwand
rodith klussendienst hengelo inbouwkast laten maken
rodith klussendienst hengelo systeemplafond laten maken
rodith klussendienst zolder
rodith klussendienst hengelo garage laten maken
rodith klussendienst hengelo schuur laten maken
rodith klussendienst hengelo sloopwerkzaamheden
rodith klussendienst hengelo zolder